Pa še ena tema za tiste, ki svojega navdušenja ali razočaranja nad forumom ne morajo prikriti!
Čas dogajanja na forumu
SEPTEMBER
Mesec september se vstrajno približuje svoji, z listjem obdani, postelji, v kateri bo prespal celotno leto. Gospod oktober že čaka, da posveti z novimi izzivi naproti.
Vsako deževno jutro - včasih celo sončno - v katerega se prebudijo dijaki je čarobno. Ptičice kljub vremenu letajo naokoli, čepijo na vejah dreves ali se sprehajajo po ulicah, v upanju, da najdejo kaj hrane. Mnogo ptic je že odletelo v južne kraje, da bi se izognile mrazu.
Kljub dežju se še kdaj prikaže kakšen sončni žarek, ki zdolgočasene dijake prepoji z veseljem in radostjo.
Narava je lepo obarvana, v rjavih in rdečih barvah pa se blestijo tudi listi dreves.
Edino zelenje, ki je še ostalo so sobne rastline in iglavci.
Edino zelenje, ki je še ostalo so sobne rastline in iglavci.
Dijaki, čas je torej, da se prepustite čarom narave in čez vikendi obiščete kakšen gozd, jezero, slap ali kaj podobnega.
A na knjige nikar ne pozabite, počasi bo treba zagarati v novem šolskem letu.
9°C
Forumsko osebje
ADMINISTRATORJI
- Isabella Rosalie Lillard Callas
- Elizabeth Jordan Brooks
- Abbrence(y) Courtney Hale
MODERATORJI
trenutno jih še ne potrebujemo
trenutno jih še ne potrebujemo
MISS & MISTER HIGH SCHOOLA
-
-
+2
Kiki
Jess
6 posters
Knjiga gostov
Jess- Dijak/inja 1. letnika
Število prispevkov : 20
Registration date : 29/12/2008
- Post n°2
Re: Knjiga gostov
Uau, očitno sm prva. ^^
Pritožbe: /
Pohvale: forum je zakon. Luškan, lepo oblikvan & ideja je huda. Tko da use pohvale adminkam k ga furajo.
Predlogi: na gimnazijah so ponavad izmenjave z drugimi šolami in bi blo ful fain če bi recimo tko nardil da bi tisti k so prprauleni sodelval za pač neko obdobje z dvema likoma in bi mel kokr neko izmenjavo z učenci iz bohve kje.
Še enkrat pohvala vodstvu. ^^
P.S.: A bi lahk mene dal u eno hiško?
Pritožbe: /
Pohvale: forum je zakon. Luškan, lepo oblikvan & ideja je huda. Tko da use pohvale adminkam k ga furajo.
Predlogi: na gimnazijah so ponavad izmenjave z drugimi šolami in bi blo ful fain če bi recimo tko nardil da bi tisti k so prprauleni sodelval za pač neko obdobje z dvema likoma in bi mel kokr neko izmenjavo z učenci iz bohve kje.
Še enkrat pohvala vodstvu. ^^
P.S.: A bi lahk mene dal u eno hiško?
Kiki- Dijak/inja 2. letnika
Število prispevkov : 48
Registration date : 12/10/2007
- Post n°3
se strinjam z Heather, da bi lahko meli izmenjave. Ful dora ideja.
drgač pa mi je forum ful všeč, lepo oblikovan pa to.
od zdaj naprej bom probala bit čim bolj redna..
pa mene bi tut lahko dali v eno hiško =D
drgač pa mi je forum ful všeč, lepo oblikovan pa to.
od zdaj naprej bom probala bit čim bolj redna..
pa mene bi tut lahko dali v eno hiško =D
Gost- Gost
- Post n°4
Kot prvo bi se vama obema iz srca zahvalila za te pohvale v imenu celotnga vodstva.
Drugače pa - bi lahko te izmenjave mal natančnej obrazložili, ker ne štekam čist?
Glede hišk je pa tkole. Z administratorkama se še pogajamo za vile, ker nikakor ne mormo zbrat imen za vile, u katerih bojo u bližnji prihodnosti dijaki prebival ločeni glede na dijaško smer. Zato vaju loh dam v hiško, ampak škoda cajta za postanje v hiškah, če bomo itak use zbrisale in postaule te vile, za katere se mimgrede menmo že usaj kkšn mesc. Morm mal pospešt tole pridobiteu.
Drugače pa - bi lahko te izmenjave mal natančnej obrazložili, ker ne štekam čist?
Glede hišk je pa tkole. Z administratorkama se še pogajamo za vile, ker nikakor ne mormo zbrat imen za vile, u katerih bojo u bližnji prihodnosti dijaki prebival ločeni glede na dijaško smer. Zato vaju loh dam v hiško, ampak škoda cajta za postanje v hiškah, če bomo itak use zbrisale in postaule te vile, za katere se mimgrede menmo že usaj kkšn mesc. Morm mal pospešt tole pridobiteu.
Apple.- Dijak/inja 1. letnika
Število prispevkov : 58
Registration date : 12/01/2009
- Post n°5
Okej preprost morm napisat, da mam eno kritiko oz. pritožbo al nevemkaj.
Forum je spet prenouljen? Okej, štekam da pada pa narašča obiskovanost foruma, kar ne pomen da je treba kr naprej forum spreminjat vizualno kot tut kak drugač in sploh like, ker sm se komi navadla na tiste k so bli prej. Usak mesc si menjat lik pa use pogovore pobrisat mi je kr precej bedno. Vem da si ne menjujemo usi likou ampak se usaj dva do trije najdejo. Men je to lame, no .
Forum je spet prenouljen? Okej, štekam da pada pa narašča obiskovanost foruma, kar ne pomen da je treba kr naprej forum spreminjat vizualno kot tut kak drugač in sploh like, ker sm se komi navadla na tiste k so bli prej. Usak mesc si menjat lik pa use pogovore pobrisat mi je kr precej bedno. Vem da si ne menjujemo usi likou ampak se usaj dva do trije najdejo. Men je to lame, no .
Troy
Število prispevkov : 1
Registration date : 04/07/2009
- Post n°6
a forum sploh še deluje?
Hanna- Dijak/inja 1. letnika
Število prispevkov : 53
Registration date : 23/11/2008
- Post n°7
Trudimo se, da bi ostal v delovanju. xD
Ampak nekaj uporabnikov že dooooolgo ni gor.
Ampak nekaj uporabnikov že dooooolgo ni gor.
Anna
Število prispevkov : 18
Registration date : 13/03/2009
- Post n°8
hm..ja pa še res je...škoda men je biu pa prou kul^^
Sre Sep 02, 2009 3:10 pm by Anna
» Travnik
Sre Jul 15, 2009 6:10 pm by Anna
» Restavracija Promise
Pet Jun 19, 2009 3:53 pm by Kiki
» Jezero